Vi har ett nytt namn – janemarina

janemarina

Vi har ett nytt namn

Igår kväll när vi skulle lägga oss så smorde Linus in min mage och samtidig låg vi och pratade om barnnamn. Plötsligt säger han ett flicknamn som jag länge haft på min lista, men som jag inte sagt till Linus av någon märklig anledning. Nu om någonsin så kommer vi ha svårt att välja… Inte glömma nämna att om det är en pojke så har jag inget namn klart. Men som jag skrev i ett tidigare inlägg, vi får börja med att se vad det är för en liten först.

Idag ska jag på en liten utflykt med mamma. Behöver komma ut lite. Igår var jag mer död än levande. Tröttheten, foglossning och så himla yrslig. Sov i soffan hela dagen. Ska ta det lugnt idag också, men skönt att få se något annat än dessa fyra väggar.

Kram och fin dag till er! Tänk, redan torsdag. Veckorna går fort! 

(Vecka 39+3)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.