janemarina

Tvättat små bebiskläder

Detta inlägg är i samarbete med Washologi

Den delen i boandet som jag tycker är allra mysigast är utan tvekan att tvätta, hänga och vika små bebiskläder. Det blir en stund att drömma sig bort. En stund där något så overkligt plötsligt blir lite mer verkligt. Det känns för bra för att vara sant att vi faktiskt är fyra i familjen snart. Man får nypa sig i armen. 

Idag har tvättat det sista av alla bebiskläder. Nu ska de bara torka. I allt tvättade så har det varit viktigt för mig att det ska vara parfymfritt och skonsamt. Washologis MIlD TVÄTT för små & känsliga passar personer i alla åldrar med känslig hud. Det tvättar rent och är samtidigt skonsamt mot människan och miljön. Jag har även använt deras mjukmedel för små och känsliga som inte innehåller parfym eller färgämnen. Det vårdar och ger kläderna en mjuk nytvättad känsla. Kläderna doftar ändå ljuvligt och det känns så mycket bättre att tvätta i detta. Melinas kläder har jag också alltid varit noggrann med hur jag tvättar. Vill inte framkalla några allergiska reaktioner. Det ska vara milt och skonsamt mot huden.

Två saker till som jag verkligen måste lyfta med Washologi som jag gillar är bland annat deras hemsida! Det finns grymma husmorsknep, precis sådant som jag gillar. Ni måste kika in där. Är också så tacksam över deras tvättråd. Ni hittar deras hemsida här. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.