janemarina

Vår kaffebryggare och söndagsplaner

Detta inlägg är i samarbete med Cervera och inlägget innehåller annonslänkar 

God morgon på er

Jag har precis skjutsat in lite frukostbröd i ugnen. Det fick bli sirapslimpa med linfrön. Jag ska göra två limpor till i eftermiddag också som jag sedan ska frysa in. Alltid trevligt med eget hembakt bröd. Linus får sovmorgon idag så jag har morgonmys med vår lilla loppa så länge. Vi har en del att fixa med idag så sovmorgon är han verkligen värd. Vi försöker köra varannan dag under helgen. Det känns schysst mot varandra. Oftast är det däremot jag som vaknar tidigt och kliver upp direkt. Linus skulle nog kunna ha sovmorgon nästan jämt.

Idag ska vi i alla fall sätta lister i gästrummet. Igår hann vi bara måla dom. Det blir även en tur till soptippen. Känns som att vi åker dit jämt, men det är väl så med alla renoveringar. Vi ska även hitta på något kul med Melina. En liten tjej med mycket spring i benen.

Innan jag önskar er en fin söndag så vill jag tipsa er om denna kaffebryggare från Wilfa. Jag beställde den från Cervera och älskar den. Dels designen, men givetvis det goda kaffet som den gör! Kaffebryggaren uppnår optimal vattentemperatur mellan 92 och 96 grader snabbt. Det garanterar också stabil värme under hela bryggningsprocessen som ger den bästa smaken på ditt kaffe. Det har jag kunnat reta mig på vissa kaffebryggare att kaffet blir kallt så fort…

Så! Önskar er en fin söndag vänner! 

Hur fin är den inte? Länk till den hittar ni här! (Annonslänk)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.