janemarina

Vackra dukningar och Mateus porslin

God morgon vänner!

Jag är ute efter en vacker linneduk just nu. Har myst under morgonen och försökt kika runt lite, men de är ju så sablans dyra! Med en rabattkod hos Ellos kunde jag få hem den jag verkligen vill ha för runt 500 kr. Men tycker ändå att det är väldigt mycket pengar. Jag tror ju att jag kan fynda en på loppis om jag letar noggrant och har is i magen. Rätt som så hittar man ju duken. Kan bli att jag tar mig en loppisrunda redan idag.

Hösten för mig är att skapa ett hem som är mysigt och ombonat. Just för att man tillbringar så mycket mer tid inomhus. Snart är jag mammaledig och då vill jag göra goda grytor, testa nya recept, men också bjuda in till middagar med vackra dukningar. Har kikat runt på inspiration under morgonen och jag faller alltid för Mateus porslinet. Det är mitt absolut vackraste porslin och det finns så mycket jag önskar mig. Skulle vilja ha de bubbliga tallrikarna i grått. Så tidlösa och fina. Man har omöjligt chansen att köpa många på en gång så man för unna sig en tallrik lite då och då.

Nej nu ska jag äta upp min frukost och känna efter om jag ska ta mig en loppisrunda. Idag ska vi även fixa med lite lister i gästrummet/garderoben. Råkar ni sitta på bra tips vart man kan hitta vackra dukar till bra pris så hojta gärna.

Visst är dukningarna vackra? 

 

Bilderna är lånade från Pintrest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Jag har köpt linnedukar på Gekås 4 stycken löpare, blå, gammel rosa, beige, brun. Alla i såna där fina gamla toner. Där har dom även linneservetter ????? kommer inte ihåg priserna, men absolut under hundringen ?

  2. Jessica

    TIPS! Jag har en vaxad linneduk som jag haft i ca 10 år nu. Den är såå bra!! Man kan anvönda den längre än en vanlig duk eftersom den går att torka av. Pris ligger runt 2-300kr/m men det är det värt eftersom den är så himla bra.