Sommaren när gravidmagen förevigades – janemarina

janemarina

Sommaren när gravidmagen förevigades

Under min graviditet så har jag varit på två gravidfotograferingar. Det har varit med tjejer som verkligen får mig att känna mig så trygg. Idag vill jag tipsa och berätta om fina härliga Emma. Emma har blivit en god vän till mig och vi träffades första gången inför Melinas 1 års kalas när hon skulle fota smash the cake bilder. Det blev en underbart rolig fotografering som även blev början på så mycket mer.

I somras hämtade jag upp Emma vid tåget och vi båda var laddade för att fota massor de kommande timmarna. Melina höll på att tappa hakan när Emma öppnade sin resväska med alla prinsessklänningar. Ni skulle ha sett! Volanger, rosa, ljuslila och glitter.

Vi åkte iväg och fotograferade och hade jättekul under tiden. Precis som det ska vara. Kvällen avslutades med Lasagne, tända ljus och skratt vid matbordet. Emma fick inviga vårt gästrum som ingen ännu hade sovit i.

Tänkte visa er lite blandade bilder som vi tog. Det jag gillar med Emmas stil i sitt sätt att fota är de ljusa bilderna. De har alltid tilltalat mig väldigt mycket. Det jag också gillar så oerhört mycket är hur Emma lyssnat till mina tankar och önskemål. Det är inte alltid så enkelt när jag har en bild i huvudet som ska förverkligas… Så mycket tid och kärlek i hennes jobb.

Här kommer lite bilder från i somras när vi fotograferade. Vilka är era favoriter? 

Här hittar ni länk till Emmas hemsida. Tveka aldrig att föreviga vissa ögonblick och stunder. Jag är så glad som förevigat min lilla mage. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.