janemarina

Förvaringskorgar

Egentligen så är jag en ganska rörig person… Jag lämnar kläder på golvet och mina smycken där jag behagar att ta av mig dom. Jag är personen som alltid haft en låda där man kan hitta precis ALLT! Allt från nycklar, batterier, pennor, klubbor, nyckelringar, reflexer, kvitton, ja allt! Men jag har insett att ju mer jag skapar ordning med förvaringskorgar och system så håller sig ordningen i vårt hem mycket bättre. Dessutom så skapar det ett lugn. Över både mig och Linus. Just nu är jag på jakt efter lite förvaringskorgar. Vill ha några till hallen, men även in till badrummet. Givetvis måste det vara förvaringskorgar som är fina, som blir en snygg del i inredningen. Det är då det blir helt rätt. Jag blandar gärna nytt med gammalt i vårt hem så jag är ständigt på jakt efter gobitar när jag springer på loppisar också. En gammal plåtburk kan verkligen förvandlas till något fint.

Denna är från Jysk och jag har de i Melinas och Bebis garderob. Har haft de länge och tycker att de är så tidlösa.

Hur fin är inte denna! Helt i mina färger och passar i hemmets alla rum! Ni hittar länk till den här! Denna är också från Jysk.

Dessa från Jotex tillhör min personliga favorit. Kan se dessa stå på vår Hemnes byrå i Hallen.

Sist ut är denna från H&M. Ett vackert smyckeskrin där du får en bättre överblick. Tänker att denna passar jättebra i badrum eller vid nattduksbordet. Snyggt och praktiskt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.