Hon gör mig alltid så fin – janemarina

janemarina

Hon gör mig alltid så fin

Tidigare i veckan besökte jag Sofia som driver Skönhetslyx i Nyköping. Hon gör mina fransar och får mig alltid att känna mig lika fin. Innan jag kom dit hade jag haft flera olika ärenden så när jag väl la mig ner, så jag tvärslocknade jag! Jag låg och halvdregglade och blev fin samtidigt. Där pratar vi vardagslyx! Innan jag lämnade salongen så pratade vi om att göra 3D ögonbryn igen när bebis kommit. Dock är det att rekommendera att det har gått 6 månader. Detta pga. av alla hormoner. Men det är alltid kul att prata skönhet och ha sådana här roligheter inplanerade.

Tveka inte att kika in på hennes hemsida. Att få känna sig lite höstfin är alltid kul.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.