janemarina

Jag kommer inte göra om detta!

Det finns en sak som jag INTE tänker göra om med denna bebis. Det är att anmäla oss till att gå på babysim. Ni kan läsa om hur min upplevelse var under nio fredagar… Inlägget hittar ni här! 

Jag vill inte ta bort glädjen från er som älskar att få göra denna aktivitet med er lilla bebis, men för mig kommer det gå tok bort. Däremot så tyckte jag att det var mysigt att åka till badhuset, men det var först när Linus och jag satte vår egen prägel på det. Vi gjorde det som en helgutflykt när vi kände oss pigga och hade lust. Så skönt att slippa tider att passa och främst slippa lyssna på mammor som talade om hur fel det var med ersättning. Inte glömma blickarna som kunnat döda.

Finns många saker såhär i efterhand som jag kommer att tänka annorlunda med och göra på ett annat sätt. Just babysim var något som pratades så mycket om när Melina föddes och alla mammor som fick barn samtidigt som mig gick också på babysim så jag följde strömmen på något sätt. Det är fint att man lär sig och får nya erfarenheter. Lika fantastiskt är det att jag blivit starkare och tryggare i mig själv så att jag väljer helt från hjärtat vad som känns bäst för mig och mitt barn. Vad andra gör eller tycker att man ska göra, Det har blivit för mig ganska oviktigt.

Finns det något som ni kommer/Har gjort annorlunda när fick fler barn? 

Här var du inte stor mammas lilla <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Men åååh. Vad ledsen och trött jag blir. Vi mammor ska väl hålla ihop? Inte klanka ner på varandra. Du är den bästa mamman för dina barn, glöm inte det 🙂 <3 Lycka till med bebisen!! Kram