Jag vill riva ut allt! – janemarina

janemarina

Jag vill riva ut allt!

För några månader sedan möblerade jag om hemma. Melina fick ta över vårt sovrum då det var större och vi flyttade in i hennes rum. Det konceptet har verkligen blivit jättebra! Hon har fått en betydligt större yta att leka på. Däremot så blir jag inte tillfreds med hur jag möblerat och inrett rummet. Jag känner att rummet är alldeles för vitt, opersonligt och jag vill gärna få in en vacker tapet. Jag har sneglat på lite olika tapeter. men försöker samtidigt dra mig för att börja med detta projekt. I alla fall just nu. Däremot så känner jag mig själv väldigt väl och vet att när jag väl snöat in mig på något så vill jag genomföra det. Detta på gott och ont.

Min tanke är att ha detta rum som ett lekrum och ha ett annat rum som är intill vårt sovrum som barnens sovrum. Lek i ett rum och myspys/dags att sova i det andra. Jag har velat avvakta lite för att se vad det är för en liten kotte som kikar ut om några veckor, för då klarnar det upp lite hur jag vill tänka med färger och så. Det här med känslan av att vilja riva ut allt. Kan det hänga ihop med “boandet”? jag har ett minne av att vårt hem aldrig hade varit så städat som den dagen då Melina föddes. Jag hade verkligen kört igenom alla rum!

Hur har ni det med era barns rum? Har ni samma sovrum som lekrum? Tror ni på min ide om ett lekrum och ett rum där barnen får sova?

Lånade bilder

De översta två tapeterna är mina favoriter! Tycker att de är så fina!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.