janemarina

Tid hos förlossningen på måndag

Idag hade vi ett besök hos barnmorskan för att prata mina tankar inför förlossningen, men också kolla hur magen växt, blodvärde och om bebis vänt sig tillrätta än. Barnmorskan kände ganska snabbt att bebis inte vänt sig och ligger som det känns med rumpan neråt. Sedan kollade hon sf-måttet och kurvan hade dippat… Nu och förra gången. Känner ett lugn inom mig då bebis rör sig mycket och barnmorskan är underbar och gör mig trygg, kunde ändå inte hålla tillbaka tårarna när jag åkte därifrån.

På måndag har jag fått tid till förlossningen för tillväxtultraljud och en eventuell vändning på bebis. Hoppas hoppas att bebis hinner vända sig själv. Har förstått att det kan kännas obehagligt. Önskar också att bebis lagt på sig tillräckligt. Det går ju inte att undvika att bli orolig…

Min lilla mage vecka 37 (36+4) 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sabina

    Åh vet du vad, jag var i exakt samma sits för cirka 4 månader sen. Jag va då i v.38, Kurvan dippa, bebis i säte, försökte med vändningsförsök men misslyckades. Blev planerat kejsarsnitt. Angående vändning så var det något obehagligt men inte i närheten av vad jag hört från omgivningen. Oron är svår att få bukt med men tänk på målet och att ni alla får mår bra. Jag håller tummarna för er! Styrkekramar och hoppas ni snart får er lille bebis till er. ??