janemarina

Har ni hängt med?

Nu har jag bloggat några veckor hos Loppi och det kommer att ta tid att vänja sig vid att jag bytt bloggportal, men det börjar sakta med säkert att kännas bra. Jag skulle vilja kolla med er om ni är några från Nouw som hängt med mig hit? Ni som följde mig hos andra portalen, läser ni bloggen nu? Jag skulle även önska att få veta lite vad ni vill läsa mer av. Missar jag något som ni fastnade för i början. Fråga på och berätta gärna vad ni vill se mer av helt enkelt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag har hängt med från nouw! Men måste erkänna att jah missade flytten hit och gick in på nouw i flera dagar och tyckte det var konstigt att du inte uppdaterade någon innan jag upptäckte att du fanns här istället. 🙂 Jag tycker alltid det är lika roligt att läsa det du skriver, keep up the good work!

  2. Johanna

    Jag hängde med från nouw! Måste dock erkänna att jag missade när flytten blev av så gick in på nouw flera gånger och tyckte det var så konstigt att du inte bloggat på ett tag. Minns inte riktigt hur jag hittade in hit sen men måste ha varit genom din Instagram kanske 🙂 Jag kan inte komma på något jag saknar i din blogg, tycker alltid det är lika kul att läsa det du skriver!