janemarina

Mina favoritnamn till bebis

Det här med bebisnamn känns så svårt! Jag och Linus känner oss rätt så eniga med vilka namn vi tycker är fina, men har ändå inte det där självklara namnet klart. Jag har inte ett enda pojknamn som känns givet och likaså när det gäller om det kommer en liten flicka. Frågar vi Melina så ska bebis heta Astrid oavsett kön 🙂 Namnet Melina älskar jag sååå mycket och det var inte ett namn som vi hade pratat om överhuvudtaget.

Tänkte ge er några av mina favoriter just nu. Det är Alicia, Maja, Isabelle, Vendela och Wilma. Linus favoritnamn om det blir en flicka är Isabelle. Pojknamn känns så mycket svårare… Jag har inte ett enda pojknamn på min lista och Linus har ett som jag får lov att hålla lite hemligt. Men det namnet är vi inte alls överens om.

Var ni överens om namnet innan bebis kom? Eller blev det ett helt annat namn när bebis väl fötts? Kom gärna med tips om ni vill. Detta med namn är ju så svårt tills man faller för det självklara!

Inte dagens mage. Här var jag gravid i vecka 20.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Jag googlade på namnlistor och fick på en hel del, så plockade ur de namn om jag tyckte var fina. Sen så tillslut så bestämde vi oss för Ludwig och det har han fått heta sen han föddes ☺️?