Kalasdekorationer – janemarina

janemarina

Kalasdekorationer

Detta inlägg är i samarbete med Partytajm

Lyckan i Melinas ögon när våra familjer kom för att fira henne. Så förväntansfull och glad. En värme som omfamnar hela mammahjärtat verkligen. Melinas treårs kalas blev väldigt lyckat. Tårta, familj, fiskdamm, lek, födelsedagspresenter och massa stoj. Precis som det ska vara!

Den biten som jag gillar väldigt mycket när det kommer till kalas och fester är förberedelserna. Till detta års barnkalas så valde jag att köra lite sommartema. Blommigt, färgglatt, rosa och gulddetaljer. Melina gick runt innan gästerna kom och sa “woow mamma, Melinas party idag” Och det blev det verkligen! Det jag fastnade för hos Partytajm där de flesta av alla dekorationer är ifrån var att de hade somriga servetter, muggar, assietter och dekorationer i en serie som kallas Rose Garden. Dekorationer som var precis vad jag letat efter! Det är verkligen något speciellt med att planera sitt barns födelsedagskalas och jag sa till Linus att undra hur många olika barnkalasteman vi kommer att ha under alla dessa år. Det gäller att ha idéer, men som tur är så finns det mycket inspiration att hitta på nätet idag.

Måste ge er ett barnkalastips innan jag ska mysa ner i soffan och kolla på lite film. Nämligen en kul grej som verkligen gick hem hos både vuxna och barnen. Det var att jag försiktigt stoppade ner gammeldags chokladbollar i muffinsformar. Barnen tyckte att det var kul att äta det med sked och de vuxna slapp kladdet på fingrarna. Win win eller hur?  Jag gillade detta då det blev ett så fint tillbehör.

Jag har ordnat en rabattkod till er! Ange JANE10, vilket ger 10% på ett helt köp hos Partytajm. Koden kommer att gälla fr.o.m. 24/8 t.o.m. 2/9.

Här har ni länk till underbara pom poms som vi hade som dekoration till kalaset, men som också kommer att användas som inredning i hennes lekrum nu. Kalasdekorationer är ju så fina så att man kan ju använda de vid andra tillfällen än bara kalas eller som inredning helt enkelt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.