janemarina

Slemproppen!

Idag slog det mig att jag inte berättat för er att en del av slemproppen släppt. Fick en lagom chock när jag kände det. Kan inte komma ihåg att detta hände när jag väntade Melina. I vilket fall som helst så var jag genast tvungen att kolla vad detta innebar och som jag anade så kan den släppa i omgångar under några veckor fram till förlossningen eller släppa helt. Detta betyder i vilket fall som helst att livmoderhalsen börjat vidga sig vilket känns så kul! Minns ni att jag skrev för någon vecka sedan att jag kände mig så rädd och nervös inför förlossningen. Under några dagar så har den rädslan sakta börjat avta och jag känner allt mer hur redo jag är! Misstänker att det är en kombination av stor längtan efter vår nya familjemedlem, men också att jag är trött på att ha ont och vara såhär otymplig som jag är.

Har någon av er varit med om att slemproppen släppt lite åt gången? Hur lång tid tog det innan förlossningen startade för er? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Varje gång med våra två pojkar gick proppen två dagar före nedkomst ? började mola på sen och tillslut blev det starkare och starkare och då var det dags ❤️