Nytt fint hår inför hösten – janemarina

janemarina

Nytt fint hår inför hösten

I veckan så besökte jag härliga Rebecca på Aroma i Nyköping för att få höstfint hår. Timmarna sprang som vanligt iväg. Det kändes så skönt att få nytt hairtalk hår. Jag hade haft i mitt hår i nästan 1 år vilket är väldigt ovanligt att man kan, men då hairtalk är dyrt att sätta i så har jag verkligen tagit hand om håret så det har hållt sig väldigt fint. Plus att jag flyttat upp håret regelbundet efter hairtalks rekommendationer. Egentligen skulle vi ha bytt ut håret i maj, men då sommarvärmen sliter mycket på håret så var det smartast att vänta.

Jag älskar verkligen att ha hairtalk som hårförlägning och har svårt att se mig utan det. Det känns inte, låter mitt egna hår vila och växa men även att håret håller sig fint i flera dagar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.