Vadkramp, känslor och tårar – janemarina

janemarina

Vadkramp, känslor och tårar

Nedräkningen har börjat och det börjar verkligen kännas tungt nu. Igår kväll hade jag vadkramp, halsbränna och så svårt att andas vid läggdags. Kunde inte hitta en skön ställning när jag skulle försöka sova. Krypningarna i kroppen blev också bara värre. När tröttheten tog över och värken så gav jag upp och bröt ihop. Vissa dagar känns tyngre än andra. Jag älskar att vara gravid för det är en fin tid i sig, men nu är vi redo för bebis! Min kropp känns minst sagt tung nu och så så öm.

Torsdag och efter jobbet väntar lite förberedelser inför Melinas 3 års kalas. Längtar till fredag att få sjunga för vår lilla loppa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.