Lekstugan är äntligen klar! – janemarina

janemarina

Lekstugan är äntligen klar!

Detta inlägg är i samarbete med Skånska Byggvaror

Ett av sommarens projekt har varit att fixa en lekstuga till vår lilla loppa. Varken Linus eller jag ångrar beslutet att vi påbörjade allt slit för att kunna ge vår dotter en rolig plats att leka på. Nu står lekstugan redo för massa lek och det hela blev verkligen över förväntat! Lyckan vi ser hos Melina när hon säger “mitt egna hus” det värmer i föräldrarhjärtat.

Huset som vi valde är detta från Skånska Byggvaror. Deras utbud var stort och alternativen många, men vi fastnade snabbt för denna. Vi såg att den skulle passa uteplatsen perfekt. Det jag föll för hos lekstugan var skorstenen och lilla verandan. Det gör den så mysig och hemtrevlig. Melina och jag har redan fikat där på hennes små mini möbler.

Här kommer resultatet från utsidan!

 

Vad tycker ni? Vi är väldigt nöjda, men den jag tror är absolut nöjdast är loppan här hemma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.