Detta gör vi varje kväll – janemarina

janemarina

Detta gör vi varje kväll

Detta inlägg är i samarbete med Meds och inlägget innehåller annonslänkar

Något Linus och jag har gjort och fortfarande gör varje kväll är att smörja in min mage. Vi började göra det från runt vecka 15. Vi gjorde likadant när vi väntade Melina. Att smörja in magen är verkligen en mysig stund för oss båda. Melina har också varit med och smort in magen ibland. Magen växer och växer i rasande fart nu och det känns bra att smörja in den. Vissa dagar kan jag känna hur magen stramar lite extra.

Den jag använder mig av är en gravidolja från Estelle and Thild. Jag är så nöjd med den. Estelle & Thild BioCare Baby Pregnacy Oil lugnar och vårdar växande magen och kroppen. Förbättrar hudens elasticitet. Den innehåller en blandning av kallpressade ekologiska oljor och fri från konserveringsmedel. Allergitestad och 100 % fri från parfym.

Just nu är denna olja nedsatt för den som är lite sugen. Den är verkligen kanon och jag tipsar den helhjärtat till er som har en liten bebismage som växer. Ni hittar direktlänk Här!

Smörjer ni in er växande bebismage?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.