Dagens planer och tiden går undan – janemarina

janemarina

Dagens planer och tiden går undan

God morgon

Jag har nästan ätit upp min frukost och ska strax åka ivägen liten loppisrunda. Tanken var att jag skulle sälja idag, men jag var tvungen att ändra om i planeringen. Så idag kör jag en mini runda och sen ska jag hem och återuppta projekt garderober och måleri av insidan på lekstugan. Det kallas väl att boa? eller ha lite för mycket idéer om allt

Magen min växer på. Vecka 29 imorgon. Kan ni förstå. Snart bara 10 veckor kvar. Det känns som att jag plussade alldeles nyss. Denna resa är verkligen magisk.

Kram och fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.