En sandlåda blir en liten oas – janemarina

janemarina

En sandlåda blir en liten oas

Detta inlägg är i samarbete med Jollyroom

Vilken mysig eftermiddag jag och Melina haft på hennes påbörjade uteplats. Vi håller på och skapar en uteplats för barnen. En plats där det ska få vara fullt av lek och stoj. En sak som stått högt uppe på Melinas önskelista är en sandlåda. Vi ville överraska henne idag med sandlådan, men tyvärr så har Linus åkt på magsjuka så det blev svårt för mig att få hem sand… Men vi hade lika mysigt för det! Vi lekte att det var en båt och sjöng “en kulen natt natt natt” Kändes mysigt att få pigga upp Melina med detta efter att hon varit så sjuk i veckan. Sjukhusbesök och vakna nätter har gjort sitt, men detta värmde i både mammahjärtat och i hennes. Det är jag helt övertygad om.

Sandlådan (båten) som vi sitter i har jag dekorerat med klätter murgröna och sedan lagt dit lite rosa blommor. Att något så enkelt kan skapa en liten oas. Denna sandlåda är från Jollyroom och ni hittar den här! Jag vet att den har varit riktigt populär och jag förstår varför. Perfekt med tak som skydd för barnen och samtidigt har den så oerhört mycket potential till att dekoreras och bli något helt annat. Älskar sådant!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.