Jag räknar ner nu – janemarina

janemarina

Jag räknar ner nu

Från och med nu är det fyra veckor kvar tills jag går på semester. Jag räknar verkligen ner nu. Jag känner verkligen i hela mig hur jag behöver få vila, få vara ledig, få umgås med familjen, få åka iväg på små utflykter. Jag vill också ha tid till att ge bebis i magen mer uppmärksamhet för just nu så springer veckorna iväg och jag hinner liksom inte med. Aja, fyra veckor kvar och jag tror att det kommer att gå undan.

Igår hade jag och Melina så mysigt när pappa Linus hade åkt till träningen. Vi dekorerade en tårta och satt och fikade ute. Vi skålade i hennes små vinglas och hon sa “Älskar livet” vilket hon alltid gör när hon känner att något är lite extra speciellt.

Vill önska er en fin start på veckan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.