Fix i vårt utekök! – janemarina

janemarina

Fix i vårt utekök!

Detta inlägg är i samarbete med Room99

Vilken fin dag vi har haft! Vi fixade med lekstugan hela förmiddagen. Tog en paus för lunch och för att umgås med vänner. Nu under eftermiddagen så har jag och min lilla loppa fixat med vårt utekök. Att stå där ute och laga mat är verkligen underbart! Likaså är det när jag får stå och pyssla och dekorera med vackra detaljer.

Room99 har jag handlat ifrån länge och att ni få ha ett samarbete med dom kännsroligt för de har verkligen detaljerna som ger det där lilla extra.

Är jag ensam om att vilja ha fina tvålar inne i badrummet och köket? Likaså är jag till uteköket.

Dessa krukor har fler än jag fastnat för. Många av mina vänner har köpt likadana. Kommer att ha de inomhus när sommaren är över.

Linnevatten har jag både för att jag tycker att flaskan är fin, men främst för att den doftar himmelskt! Har en flaska utomhus, i tvättstugan, i köket och en i sovrummet. Om ni köper till er för att prova kommer ni snabbt att förstå varför jag harmånga haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.