En midsommardröm! – janemarina

janemarina

En midsommardröm!

Detta inlägg är reklam och inlägget innehåller annonslänkar från Bubbleroom

Vår midsommar hade precis ALLT man kunnat önska sig. Eller regnet hade vi gärna varit utan, men förutom det så var allt helt underbart! Vi umgicks med nyfunna vänner till oss och våra barn lektefint tillsammans. Vi åt gott, pratade oavbrutet och timmarna flög iväg. Dagen efter midsommar så hade jag sån underbar känsla i hela kroppen för jag kände mig tacksam över vad livet kan ge. En ny vänskap är något ovärderligt ochfantastiskt!

På midsommarafton så hade jag på mig denna klänning från Bubbleroom. Haft den på en fotografering innan, så det var dags att faktiskt bära den. Jag älskar den och den kommer definitivt att bäras fler gånger. Bi hittar direktlänk till den HÄR! Jag vet att den är nedsatt nu också!

Vill önska er en fin kväll vänner. Hoppas ni haft en härlig midsommarhelg!

Älskar verkligen denna klänning!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.