Jag fegar ur… – janemarina

janemarina

Jag fegar ur…

Åh jag blir inte klok på mig själv!!! Jag är i planerna på att möblera om här hemma. Har  dock inte haft ork och kraft att dra igång något efter mina magsmärtor. Har behövt vila mer än vanligt. Tänkte skynda långsamt med detta projekt. Däremot så har jag stött på patrull. Det är mina renoveringsspöken. Blir inte riktigt klok. Jag var fast besluten på att måla över Melinas rosa väggar till ljus ljus grå, nu har jag testat dra med en provfärg bara för att komma efter. Jag vaknade precis och gick in i rummet och kikade. Då fick jag känslan att “vitt är alltid vitt och då kan jag sällan tröttna”… Jag vet att sovrum ska vara rogivande och så, men jag har alltid haft vita sovrum och sovit mycket gott (En liten parentes bara, haha)

Vårt sovrum är vitt (det rummet blir Melinas lekrum ) Det kommer att få vara vitt. Vill att inredning och leksaker ska få stå för färgerna inne i rummet. Tror att det blir jättebra!

Visar lite inspirationsbilder så som jag tänker vårt sovrum. Rummet är väldigt litet och det passar oss bättre. Det är ju Melina som behöver mest plats för att kunna leka. Blir även bättre när kusiner och vänner kommer. Vårt sovrum ligger i söderläge och det är alltid ljust där inne. Så en ljusgrå färg blir väldigt ljus där inne, men som sagt, vitt är ju alltid vitt också. Gillar ju det med!

Så snälla hjälp mig! Hur ska jag tänka? vilket är finast?

Nummer 1. Denna kombo är ju ljuvlig! Men vill heller inte förblindas av en vacker bild.

Nummer 2. Så här hade vi i vårt tidigare hem och jag älskade det rummet. Ljust och så jag på något sätt. Vill våga förnya mig lite, men vågar jag eller ska jag köra det trygga kortet.

Har tänkt använda färgen fjäder.

Samtliga bilder är lånade från Pintrest. Den sista bilden är från fina joannajohanssonx

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vitt är vitt o du kommer ALLTID tillbaka till vitt älskade Jane! Men den grå du kanske väljer är jättefin. Men den kanske blir mörkare eftersom rummet är så litet? Men den är superfin! Prova!

  2. Anna

    Ljusgrått blir jättefint och man tröttnar inte på det heller. Hela vår nedervåning är ljusgrå och övervåningen är en linnebeigegrå färg och jag älskar båda färgerna fortfarande, 4 år senare! Kör på grått! 😊