Speciell dag imorgon – janemarina

janemarina

Speciell dag imorgon

Detta inlägg innehåller reklam från Bubbleroom och inlägget innehåller annonslänkar

Jag minns känslan förra graviditeten när man hamnade nere två siffrigt. Kändes verkligen stort. Det hela blir lite mer verkligt. Imorgon är vi nere på tvåsiffrigt och jag tycker att det kännsunderbart! Liksom knappt 3 månader kvar. Tänker man i månadslöner så känns det som att tiden kommer att gå ännu snabbare. Vi längtar så!!

Klänningen jag har på bilden är från Bubbleroom. Den är verkligen perfekt för oss som väntar barn. Den sitter inte alls åt över kroppen utan är stretchig och väldigt bekväm. Direktlänk till den här! (adlink) Riktigt bra pris också!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.