janemarina

Få koll på din ekonomi med Enklare

Detta inlägg är i samarbete med Enklare

Det finns många saker här på bloggen som
jag vet att vi har gemensamt med varandra. Vi är föräldrar, vi studerar eller har studerat. Vi älskar mode eller kanske inredning. Vi har kanske precis köpt vårt drömhus eller är i planerna att göra det. Någon har kanske precis varit iväg på en efterlängtad semester och någon annan får snart flyga iväg. Vad det än är vi har gemensamt ihop, så är en gemensam nämnare att vi inspireras av varandra på många olika sätt.

En sak som jag sällan lyfter här på bloggen är ekonomi, men det är ju faktiskt också en nämnare som vi alla har gemensamt. Oavsett hur vår ekonomi ser ut så är det någonting vi alla har. Om det finns någonting som ger mig ont i magen så är det att inte ha koll på våra papper och värst av allt, vår ekonomi. För mig är det så oerhört viktigt att ha koll på vår ekonomi för utan det så skulle jag få känslan av att tappa kontrollen. För mig började mitt tänk kring ekonomi redan som tolvåring när jag började jobba som barnflicka. Jag ville spara för att sedan kunna köpa mig åkband på Gröna Lund och på så sätt har jag fortsatt tänka.

När vi köpte hus för snart två år sedan så var det väldigt viktigt för oss att sätta oss ner och prata om vår privatekonomi. Att köpa hus är det största köpet vi någonsin gjort och för oss var det viktigt att ha fokus på att bo med en så låg månadskostnad som möjligt, dvs. vi behövde hitta en bank som gav oss det bästa låneerbjudandet, men också bästa räntan.

Vi alla har en vardag som innefattar så många olika pusselbitar där ekonomi är en stor och viktig del. Att prata om ekonomi kan kännas tråkigt eller för många väldigt jobbigt, men det gäller att veta vilka valmöjligheter som finns. Detta handlar om stora val eller om små. Att köpa en tv på avbetalning är också ett lån och därför är det lika viktigt att ta reda på vart du kan få det bästa lånevillkoret. ​Med Enklare​ kan du luta dig tillbaka och låta dem sköta den jobbiga delen av att ta ett lån. Enklare jämför flera bankers erbjudanden och hjälper dig att få de allra bästa förutsättningarna genom att göra ett gott försök att pressa ner din nuvarande ränta och månadskostnad.

Enklare vill att du ska få det allra bästa erbjudandet med den lägsta räntan och hjälper dig alltid utan stora ord och onödigt komplicerade termer. En trygghet med denna hjälp, då ekonomi kan kännas som ett gissel ändå.

Genom livet så gör vi våra olika val och ibland kan man behöva samla sina lån för att på så sätt få en lägre månadskostnad. Det är på så sätt som vi kan få mer kvar i plånboken. Med Enklare så kan du få en lägre månadskostnad än vad du har idag. Istället för att ha flera olika fakturor på olika ställen, så samlar du lånen via Enklare och får en faktura istället. Tjänsten är kostnadsfri också! Verkligen en riktigt smart tjänst. Enklare hjälper dig att få översikt på din privatekonomi helt enkelt!

Detta inlägg är i samarbete med Enklare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.