Avslöjar sommarens samarbete! – janemarina

janemarina

Avslöjar sommarens samarbete!

Äntligen kan jag berätta för er vilket kommande samarbete jag har framför mig. Detta projekt kommer att passa mig så bra och den som kommer att bli allra lyckligast i slutändan är Melina (och jag) Det här är verkligen en pusselbitvår baksida som verkligen saknas och nu längtar jagefter leveransen.

SÅ! I Samarbete med Skånska Byggvaror så kommer jag att skapa en liten drömmig lekstuga till Melina. Den ska målas i samma färg som vårt hus. Den ska få små blomlådor, den ska inredas, det ska till små mysiga platser att fika på. Ja det ska bli en liten idyll för våra små.

Jag har kikat runt på så många lekstugor ska ni veta, men inte hittat rätt. Vi ska bygga till en del till lekstugan så det behövde vara en speciell som motsvarade bilden jag fått i mitt huvud. När jag kom i kontakt med Skånska Byggvaror och de ville samarbeta med mig så kändes valet så rätt. Vilken lekstuga vi valt kommer ni att få se nästa vecka. För er som är på jakt efter lekstuga just nu så kika in här för de har ett jättefint utbud.

Hoppas att ni ser fram emot detta lika mycket som jag för ni kommer att få följa med mig i detta projekt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.