janemarina

Tre goda nyheter!

Vilken underbar dag detta blev. På så många sätt! Efter denna mycket trötta vecka så kändes det så välkommet med lite roliga nyheter.

– Vi värderade vårt hus idag och det blev över förväntat. Linus och jag tittade på varandra med total glädje i ögonen och kände sådan lättnad över allt slit och tid vi lagt ner på huset. Nu är vi laddade med ny härlig energi till att fortsätta forma vårt villa Rönnbacken. All beröm vi fick av mäklaren värmde också så oerhört mycket! Kul när det syns hur mycket tid man lägger ner.

– Ett spännande samarbete väntar i sommar. Läste det sista i kontraktet idag och detta kommer att bli så roligt. Är övertygad om att ni också kommer att gilla det. Berättar inom kort. Kan ge en liten ledtråd, det har med ett byggprojekt att göra…

– Vi har väntat på svar om ersättning på en skada som Linus var med om för snart två år sedan och fick äntligen svar från försäkringsbolaget. Ingen ersättning i världen kan ta bort ärr och värk, men det blir ett litet plåster på såren. Skönt också att få det kapitlet avslutat.

Tre goda nyheter på en och samma dag, hoppas att börjanjuni får en lika fin början. Nu ska jag förbereda mig inför jobb imorgon och sen blir det sängen. Försov mig idag och vill inte göra det imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.