Hairtalk före och efterbilder – janemarina

janemarina

Hairtalk före och efterbilder

Så fick jag äntligen nytt och fint hår! Detta är visserligen mitt hairtalk hår som jag hade i sist, men det var fortfarande i fint skick så vi satte bara nytt tejp. Det är lite det som är det fantastiska med Hairtalk. Rebecca färgade även mitt egna så att det gick snyggt ihop. Saknade tillbaka till färgen som jag hade för några månader sedan.

Bilderna gör verkligen inte färgen rättvisa, men i vilket fall som helst så är jag sååå nöjd! Här kommer före och efterbilder. Tveka inte att ställa era frågor om Hairtalk. Jag går hos Rebecca som har salongen Aroma i Nyköping. Hon heter @rebeccanorin på Instagram. Kika in hos henne och boka tid för ditt sommarhår!

Vi hann börja med utväxten innan vi kom att jag ville ha förebild.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.