Gissa vad jag gör… – janemarina

janemarina

Gissa vad jag gör…

Detta inlägg innehåller adlinks

Jag blir ju som inte klok på mig självJust i detta nu sitter jag i frisörstolen och ska sätta i hairtalk igen. Som jag längtat efter mitt långa hår. Jag tycker helt klart att jag passar i mitt korta hår, men jag känner mig som allra vackrast när håret är länge. Så påminn mig om det nästa gång jag bestämmer mig för att klippa mig kort.

Uppdaterar er sen med resultatet såklart!

Med detta hår så kände jag mig verkligen allra finast. Länk till min klänning finns här (adlink)

Samma klänning, en utan bebis i magen och en med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.