janemarina

Plusset på stickan

Jag hade mått väldigt illa under några dagar och mina bröst spände hela tiden. Kände mig hängig och trött konstant. Tanken slog mig att jag kunde vara gravid, men vågade inte hoppas, även fast jag nästan var helt hundra på att jag var det. När jag skulle åka hem från jobbet en eftermiddag så fick jag en känsla att jag var tvungen att åka och köpa ett graviditetstest på apoteket. Hoppades innerligt att jag inte skulle springa på någon jag kände.

Morgonen därpå så kissade jag på stickan innan jag skulle iväg till jobbet. Borstade tänderna under tiden, tvättade ansiktet och smorde in mig. Plötsligt ser jag att det står ”Gravid 3+” Jag blev alldeles kallsvettig och började gråta. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Alla tårar var bara ren lycka! Står det verkligen gravid??? Ska jag få vara gravid igen???

Jag väckte Linus med att räcka över honom sin mobiltelefon och på den la jag stickan. Han gnuggade sig i ögonen och blev väldigt förvånad, men så så glad! Vi kramades i sängen och skrattade över hur fantastiskt det är att få ett litet syskon till Melina. Det är så overkligt!

Så gick det till med plusset på stickan. Känslan var på något sätt annorlunda nu. Lika fantastisk som första gången, men nu blev lyckan på ett annat sätt då man får möjligheten att ge ett litet syskon till sitt barn. En känsla jag inte kan beskriva. Känner mig så lyckligt lottad!

Ni som väntat eller väntar fler barn. Kändes det också speciellt just att få ge ett syskon till sitt barn? Jag tycker att det hela känns magiskt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. kajsaolander

    Så roligt!! Jag väntar mitt första barn och tror att bara du och jag har någon dag mellan varandra, spännande att följa någon som är så nära en själv till förlossning! Jag har bf 17 september, kan ju såklart ändras på rul dock??

  2. Anna

    Jag har följt dig sedan graviditeten med Melina. Våra barn är jämngamla då sonen är född i början av september -15. lillasyster är fem veckor imorgon och det är en sådan fantastisk känsla att få se syskonen med varandra. mina barn ❤️