Senaste tillskottet i vasfamiljen – janemarina

janemarina

Senaste tillskottet i vasfamiljen

Detta inlägg är reklam och inlägget innehåller annonslänkar från Cervera

Jag måste måste måste visa er mina senaste tillskott i vas familjen. Jag har kollat in dessa från House Doctor så länge, men tyckt att de varit “finfula” och heller inte vetat vart jag ska ha dessa. Nu när jag har dessa godingar i min ägo så vet jag många platser som de kan pryda.

Jag gillar tanken att vaserna matchar och att jag kan ha en stor och en liten fredagsbukett. För er som gillar dessa lika mycket som mig så hittar ni den stora HÄR (Adlink) och den lilla HÄR! (Adlink)

Jag har fått många frågor om ljusstaken på min instastory och den är från Cervera och är från märket George Jensen (Adlink)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.