Inredningstips och vår söndag! – janemarina

janemarina

Inredningstips och vår söndag!

Detta inlägg är reklam och inlägget innehåller annonslänkar från Cervera

Jag blir så glad av den här bilden! Melina lyser av bus. Vi hade Melina och mamma mys innan vi åkte in till Nyköping. Vi skulle egentligen bara vara hemma idag, men Melina sa att hon ville till Busiz, så varför inte. Skönt att göra av med lite energi. Hon somnade gott ikväll. Den känslan i mammahjärtat.

Ser ni mina vackra vackra ljusstakar i bakgrunden. Dessa är från Klong. Måste vara en av inredningsdetaljerna som jag älskar allra mest här hemma. Ni hittar dessa här (adlink) om ni också går i lite inredningstankar.

Nu farmen! Åh så spännande det är!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.