I helgen ska vi… – janemarina

janemarina

I helgen ska vi…

Imorgon är en stor dag för då fyller världens bästa pappa Linus år. Vi kommer att fira honom imorgon och sen i helgen. Så på fredag ska jag och Melina baka litegrann.

Ikväll har jag förberett frukostbrickan. Vi har som tradition (som jag fått från Linus mamma) att vi har en personlig  födelsedagsduk på frukostbrickan. Älskar denna tradition och det känns så mysigt. När Melina fyllde ett år så hade hon denna duk på sin frukostbricka.

Jag är verkligen en person som älskar traditioner, men framförallt att få vara med och skapa nya för min familj.

Sjunger ni på morgonen när någon fyller år? Har ni någon egen speciell tradition?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.