Nu blev det så rätt! – janemarina

janemarina

Nu blev det så rätt!

Detta inlägg är reklam i ett samarbete med Barahandtag

Jag börjar med att skriva “Nu blev det så rätt!” Detta då jag ångrade mig att jag inte lyssnade på Linus från allra första början… När vi stod och skulle välja kök så ville jag ha silver (fanns inte möjlighet till diskussion, ville ha det så mycket!) Och Linus ville ha mässing. Detta kom jag att få ångra mig.

När vi flyttade in i huset så började jag sakta smyga in mässingdetaljer i vår inredning. Jag ville se om jag tröttnade på mässing innan vi kör mässinghandtag i hela köket. Nyligen kom jag i kontakt med Bara handtag och vips så fick Linus äntligen som han ville. Eller snarare vi som vi ville för detta blev över förväntat.

Jag har fått riktigt bra service när jag frågat om tips och råd. Jag kikade även in på deras blogg som ni hittar här, där jag hittade massor med intressant läsning! Jag var livrädd att handtagen skulle bli en jättekostnad då vi har många knoppar och handtag i köket, men deras priser är verkligen grymma! Något annat kan jag inte säga.

Känslan i vårt kök är så annorlunda nu. Det känns varmare och mässing är verkligen så rätt hemma hos oss. Detta skapade helheten som jag saknade.

Vad tycker ni om resultatet?

Detta inlägg är i samarbete med Bara handtag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.