5 Saker jag påminner mig om – janemarina

janemarina

5 Saker jag påminner mig om

Jag är en tänkare. Gud vad jag tänker. Lite mer än vad som är hälsosamt ibland. Det finns några saker som jag påminner mig om ibland. Mer ofta nuförtiden när jag insett att jag helt enkelt mår bättre av det.

– Linus och jag brukar påminna varandra i svåra situationer eller tider att det inte är för evigt. Att det är svårt, tufft, jobbigt, motigt just nu, men det blir bättre.

– Påminna mig om att ta vara nuet, på stunden jag är i. Inte ständigt behöva memorera i form av bilder. Lättare sagt en gjort. Därför påminner jag mig om det.

– Försöker påminna mig att även fast Linus och jag varit tillsammans i snart sju år, så är han inte värd den sämsta sidan av mig när jag har pms…

– Påminna mig att hitta en balans med allt kring sociala medier. Lätt att glömma bort tiden i allt skrollande. Lagom är bäst och jag mår bäst när det inte blir för mycket.

– Påminna mig om att ta hand om mig och släppa kraven. Oerhört stora krav på mig som jag dessutom själv satt upp. Våga säga nej och tillåta mig att göra absolut ingenting. Lättare sagt än gjort, men jag blir bättre på det.

Vad brukar ni påminna er om?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.