Det här med träning… – janemarina

janemarina

Det här med träning…

Det här med träning. Jag känner ju att det börjar bli dags att nyttja gymkortet som jag betalar varje månad. Det har legat orört i min gymbag i några månader. Känns sådär, men sånt är livet. Ibland bortprioriterar man sådant som borde prioriteras, speciellt när det handlar om hälsan.

Jag vet att jag mår så mycket bättre av att hålla mig stark och ha bra kondition. Nu är den tyvärr lika med noll. Jag försöker i alla fall peppa mig till att ta mig till gymmet, men också till att hitta ett sätt som kommer att funka i längden med heltidsjobb, familj, blogg och allt annat runtomkring. Jag tror att hittar jag ett sätt utan att det känns stressigt så kommer det att bli jättebra.

Hur gör ni? tränar ni? eller står ni också vid startlinjen och ska köra igång?

Just det här med träning är sådant som jag väntat med till efter årsskiftet för det känns mycket lättare att komma igång då. Egentligen skulle jag ju börjat för längesen, men jag har varittok för segstartad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.