janemarina

Hej 2018- Dig ser jag fram emot

Som rubriken lyder, 2018- Dig ser jag fram emot. Det gör jag verkligen! Har ingen speciell magkänsla över detta år, mer än att jag sett fram emot det. Det kan låta klyschigt, men ett nytt år gör att det blir mer tillåtet för förändringar och möjligheter till nya idéer, ny motivation, drömmar och mål. Alltid en push för mig! Ger mig helt klart ny drivkraft.

Gårdagen var riktigt lyckad! Vi hade underbara människor som vi skålade in det nya året med. Kunde inte bli en bättre start! Idag har vi bara myst och laddat batterierna för jobb som väntar imorgon. Känns härligt att komma tillbaka till rutiner (även fast det är underbart att vara ledig)

Hur var erat nyår? Är ni förväntansfulla inför 2018?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lilian nilly

    Jag heter lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr.semu-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: [email protected] eller +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i 1 LOVE SPELL 2 VIN EX BACK 3 FRUKTER AV WOMBEN 4 PROMOTION SPELL 5 SKYDDSPEL 6 BUSINESS SPELL 7 bra jobbspel 8 LOTTERY SPELL och COURT CASE SPELL.

  2. 365dagarirad

    vilken JÄTTEFIN dukning.. älskar den.. Vår nyår blev lugn och sansad. jag, min man, vår son och min kusin var här hemma och åt god mat och sen en massa godis.. En riktig mysdag helt enkelt.. Jag börjar oxå jobba imorgon.. håller med att det ska vli skönt med rutiner igen, fast min man och son är lediga en vecka till.. så det är bara mina rutiner som kommer igång.. ?