janemarina

Ett morgontips- MyNanny

God morgon fina ni

Idag vill jag starta dagen med att tipsa er omMyNanny. Jag kom i kontakt med dom i somras och wow vilken bra ide detta är! Alla vi som är småbarnsföräldrar vet att det kan köra ihop sig med barnvakt ibland då är verkligen MyNanny räddaren i nöden. Det kan även vara under längre tid om man behöver få hjälp för att få familjelivet att gå ihop. Det är som sagt inte alltid det lättaste… Nedan har jag tipsat om saker som jag anser är viktigt när jag tittar på barnvakt.

1. Barnpassning på er familjs villkor. Mynanny lyssnar av familjens behov och ser till att ni får det upplägg och de tider som ni vill ha. Mynanny finns i hela Sverige idag och hjälper familjer under alla dagar & tider.

2. Certifierade och olycksfallsutbildade
Barnvakterna lär sig bland annat hur man undviker olyckor och hur man ska agera om en olycka väl inträffar. Alla måste genomgå HLR-test. Det här är så bra, en självklarhet och ger verkligen en tryggare känsla när man går hemifrån.

3. Stöd från barnvaktsspecialisterna

Ibland behöver man få råd i rollen som barnvakt. Barnvaktsspecialister är därför tillgängliga alla vardagar kl 9-19.

4. Fullt försäkrad barnvakt

Er barnvakt är fullt försäkrad vilket täcker upp vid eventuella olyckor.

5. Ett av de största nätverken

Med ett av Sveriges största nätverk av barnvakter har Mynanny goda förutsättningar att välja ut en en riktigt bra barnvakt.

6. Referens och vit lön

Er barnvakt får en vit lön, viktiga erfarenheter från arbetslivet och en bra referens för framtiden. Barnpassning är en viktig första arbetslivserfarenhet för många.

Om jag skulle anlita en barnvakt så skulle punkterna ovan vara väldigt viktiga för oss. Ett ytterligare stort plus är att RUT-avdraget gäller. En annan sak som är a och o för oss är att man får ett utdrag från belastningsregistret vilket Mynanny begär ut.

Jag skriver detta inlägg då jag vet att det inte alltid är så lätt att fixa barnvakt. Ibland kör det ihop sig. Jag tycker att möjligheten med MyNanny verkligen är så himla bra.

Om ni vill komma i kontakt med MyNanny så hjälper jag er mer än gärna! Ni kan även ringa MyNanny och berätta att ni läst detta hos janemarina och få ett gratis möte upptill 90 minuter. Bara att fråga efter Karro. Telefonnummer till mynanny är 0775-88 80 08 eller via my-nanny.se. Om du känner dig nyfiken och har ännu fler frågor. Tveka inte att ringa och prata med dom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.