Vackra kristallkronor – janemarina

janemarina

Vackra kristallkronor

Detta inlägg är i samarbete med Lampan

Jag har fått många frågor om våra kristallkronor som vi har i mat/vardagsrummet. Dessa är från Lampan. Jag ångrar inte en sekund att jag vågade ta mässing. Tycker att dessa ger en vacker och inbjudande känsla i hela rummet. Sedan tycker jag att dessa lampor bara blir vackrare med tiden.

Kristallkronorna och mycket mycket mer kan ni hitta här! Just nu är jag ute efter bordslampor. Det skapar på något sätt mysfaktorn i rummet. Jag är sugen på någonting i blått. Att ha rätt belysning i hemmet gör verkligen så mycket! Försöker skapa oss små myshörnor med fin belysning.

Tänker ni på hur ni har belysning i erat hem?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.