janemarina

Byta bloggportal

Jag har bloggat ganska länge nu och jag har sett för och nackdelar med olika bloggportaler. Jag har bloggat här på nouw över två år. Det jag gillar med den här portalen är att det är smidigt och enkelt. Designen ser snygg ut och det är lätt att blogga från mobilen.

Jag har börjat överväga om jag ska byta bloggportal. Det känns som att jag faktiskt ska ta klivet och göra det. Jag vill blogga hos en portal som lyfter varandra. Jag upplever inte den känslan här på nouw tyvärr. Jag osäker till vilken portal jag ska byta. Vore så tacksam om ni ville dela med er av era erfarenheter. Vilken portal bloggar ni ifrån? För och nackdelar? Berätta det ni känner.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idahilli

    jag har bytt tillbaka till nouw nu från vimedbarn, det är svårt att synas där då de redan har ett fåtal som de lyfter, alltid samma personer som syns.. Det är svårt för andra att synas via deras hemsida, topplistor osv.. gillar precis som du att det är smidigt att blogga via mobilen här, även följarsystemet gillar jag ? testade vimedbarn då jag också ville ha förändring, men det var fel för mig.. annars finns väl blogg.se, finest…

  2. Missjennifer

    Jag är med sugen på att byta, men vet inte var jag ska ta vägen. Jag älskar följarsystemet här på Nouw och ingen annan portal har det ? Samt jag älskar hur lätt det är att fixa med designen här. Säg till om du hittar någon bra ?