10 frågor och svar om mina 3D Ögonbryn – janemarina

janemarina

10 frågor och svar om mina 3D Ögonbryn

1. Känner du i efterhand att det var värt det?

Svar: Helt klart JA! Det gör att min sminkning på morgonen går dubbelt så fort. Det har alltid tagit sådan tid för mig att fixa brynen. Det jag verkligen älskar med att ha brynen är att de alltid finns där, innan var mina ganska obefintliga.

2. Gjorde det ont att tatuera in dom?

Svar: Ytterst lite. Man känner ju att “rivs” lite, men inte så att det gör ont. Men sen är vi människor olika känsliga så det är svårt att säga. Jag tycker inte att man ska oroa sig över det för man får givetvis bedövning.

3. Vem gjorde du brynen hos?

Svar: Hos bästa Beauty Center i Nyköping. Tjejen som gjorde detta på mig heter Sofia. Riktigt duktig, trevlig och proffsig. Hon lyssnade på mina önskemål och hjälpte mig att hitta formen som passar mitt ansikte. Timmarna sprang iväg under besöket och vi hade superkul.

4. Vad kostar det att göra ögonbrynen?

Svar: Kika in på deras fina hemsida och läs mer. De erbjuder så mycket mer än 3D bryn.

5. Vilken färg valde du på brynen?

Svar: Åh svårt att säga, men Sofia blandade till en färg som hon var övertygad om att skulle bli bra och det blev det verkligen. Hon kollade allt med mig innan hon började tatuera. Jag kände mig inte osäker någon gång.

6. Hur är läkningstiden?

Svar: Detta varierar från person till person, vissa läker väldigt snabbt och andra långsammare men de flesta läker inom 14 dagar när man kollar generellt. Mina läkte också däromkring.

7. Varför gjorde du brynen?

Svar: För att jag hade väldigt tunna, glesa ögonbryn innan. Om jag inte sminkade eller färgade dom så fanns dom inte. Känner mig finare när ögonbrynen alltid ser fixade ut.

8. Hur länge håller ögonbrynen?

Svar: Det är verkligen så olika. Helt från person till person. Hållbarheten beror på många olika saker, så som hudtyp, ålder, solexponering, hur väl man följer skötselråden, hur ofta man använder peelingkrämer osv. Därför är det svårt att säga hur länge just din tatuering kommer att hålla.

9. Något jag inte trodde om 3D bryn?

Svar: Det är att mina egna ögonbryn börjat växa riktigt mycket. Jag som inte hade mycket bryn innan har äntligen fått det. Det är som att tatueringen stimulerade hårväxten. Många vänner som också gjort brynen upplever detsamma.

10. Hur bokar man tid?

Svar: Om du vill boka hos duktiga Sofia så gör du det genom denna Länk! Tveka inte att skriva till henne på hemsidan eller Instagram @beautycenternyk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.