janemarina

Ett stort NEJ TACK!

Om det finns någonting som både jag och Linus är bra på så är det att utesluta saker som tar vår energi. När jag har svårt med det så hjälper Linus mig och vise versa. Man möter alltid på situationer eller personer där det inte känns helt bra. Här får ni fem saker som jag verkligen säger ”Nej tack till!”

– Energitjuvar. Åh ja, dom finns! Jag är glad att jag med tiden lärt mig att gå ifrån sådana relationer. Det är inte värt i längden. Linus har hjälpt mig sååå mycket med detta!

– De som kritiserar den kvinnliga nakenheten. Att en liten klyfta hos kvinnan kan ge så stora relationer och sällan positiva, medan män får visa sig i bar överkropp över hela Internet… Det ska på något sätt vara mer ok.

– De som vet allt om barnuppfostran, om rätt kost för småbarn, om rutiner, om nattning, om allt. Jag slutar ganska snabbt att lyssna.

Inte glad för andras skull. Vet ni, under det här året har jag sett detta många gånger. Det är oerhört tråkigt, men det säger mer om dom. Försöker bara att tänka bort det.

När man påpekar utvecklingen hos andra barn. Aldrig okej. Det är verkligen inte det. Behöver nog inte skriva mer om det mer än att det inte är ok!

Känner ni igen något av detta? Har ni sagt ”nej tackoch undviker att umgås med personer där sådant här kan uppstå?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline K

    2014/2015 var det mest drama/småtjaffs än någonsin, sen klippte jag bara banden och har aldrig mått så bra förut! Blivit mycket starkare i mig själv att bara klippa kontakten med energitjuvar, även om det är tråkigt så är det verkligen balsam för själen! Kram fina du ❤