Imorgon är det dags! – janemarina

janemarina

Imorgon är det dags!

Idag har jag varit ledig i tio underbart sköna dagar. Det har minst sagt varit välbehövligt. Imorgon är jag tillbaka på jobbet och det är dags att komma tillbaka till våra vanliga (bättre) rutiner. Linus är duktig som styrketränar och tänker på kosten. Jag däremot unnar mig lite väl mycket…

Imorgon är det dags att dra ner på sockret. Jag mår verkligen inte bra av det. Jag vet att det kommer att bli svårt för jag är verkligen sockertorsk! Men jag har lyckats förut och ska göra det nu också. Jag och Linus ska även planera våra träningsdagar ikväll för att båda ska få ta hand om sin kropp. Vi vet ju innerst inne hur bra vi båda mår när vi får röra på oss och äta nyttigare. 

När ni blir som mest sötsugen. Vad äter ni då? Eller har ni andra knep för att koppla bort det?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.