Mina 3D ögonbryn före och efter – janemarina

janemarina

Mina 3D ögonbryn före och efter

Igår var det äntligen dags för påfyllning av mina ögonbryn igen. Och det blev precis som Sofia sa första gången som vi träffades, “andra gången kommer att bli så mycket bättre!” ochblev det! Resultatet känns naturligt och jag älskar formen.

Här ser ni mina ögonbryn från alla håll och kanter. Vi valde att göra dom lite tjockare och det är jag verkligen glad för. Är supernöjd! Om någon av er är sugna på att veta mer om salongen, om priser, boka tid så tveka inte att fråga mig eller höra av er till Beauty Center i Nyköping. Sofia är verkligen grymt duktig på det hon gör. Nämn mitt namn när ni pratar med Sofia så får ni även 10% rabatt.

Vill ni se mer bilder på ögonbryn och tips på behandlingar så hittar ni det på @beautycenternyk på Instagram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.