En speciell vecka! – janemarina

janemarina

En speciell vecka!

God morgon er!

Idag väntar jobb och när jag slutat så ska jag åka och möta upp en fin vän då jag köpt någonting helt underbart fint från henne. Efter det ska jag hem och förbereda lite för onsdag för då kommer min bästa Ida hem till oss. Vi är barndomsvänner och jag har saknat ihjäl mig efter henne. Ska bli så mysigt att få rå om henne i några dagar.

Ser verkligen fram emot den här veckan! Magen gör fortfarande väldigt ont emellanåt, men jag tar det försiktigt. Jag har sovit och sovit hela helgen och febern är borta så det är bra.

Vad har ni för planer i veckan? Berätta gärna!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.