Jag förstörde håret! – janemarina

janemarina

Jag förstörde håret!

Jag började tyvärr väldigt tidigt att färga mitt hår. Jag var nog inte mer än 10 år när jag färgade håret i någon rosa, gul orange färg… Jag minns hur stolt jag kände mig när jag gick till skolan. Jag hade dessutom våfflat håret. Kände mig riktigt fin.

Sedan fortsatte jag att färga och bleka och det har tyvärr slitit enormt på mitt hår. När jag blev gravid så hände något med mitt hår och det fick liv igen. När jag slutade amma så tappade jag tyvärr mycket igen. Det var därför som jag bestämde mig för att testa Hairtalk. Jag kände att jag var tvungen att fatta mig min egen uppfattning om hur det är. Och vet ni! Jag ångrar inte en sekund att jag satte i det. Det har inte slitit det minsta, snarare tvärtom. Det växer och växer och vi flyttar bara upp håret igen med hjälp av ny tejp.

Jag går idag hos Aroma by Rebecca och hon är fantastisk. Både som person och frisör. Jag längtar till mitt nästa besök när det är dags att färga utväxten igen. Jag ska visa er bilder på hur mycket mitt hår växt sedan jag började med hairtalk för det är verkligen skillnad.

Jag kommer aldrig mixtra med mitt hår hemma igen för det är tyvärr därför som jag förstört det. Dessutom brukade jag stryka mitt hår med strykjärn när jag var liten. Så så DUMT. Men jag förstod inte bättre. Härligt att se att mitt hår börjat ta sig i alla fall och jag älskar verkligen Hairtalk!

Har någon av er förstört håret någongång? Om ni har testat hairtalk? Gillar ni det?

Efter med hairtalk. Ni kan boka tid hos rebeccanorin på Instagram. Hon är verkligen bäst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Jag förstörde mitt hår då jag gjorde ombre. Bleka ett mörkt hår inte så smart. Med då har jag lärt mig det. Synd att jag trivdes så bra i det

  2. eschutz

    När jag var 14 år så ville ja ha blont (läs VITT) jag hade då mörkbrunt, & ville ha ljust direkt så jag blekte det själv 13 gånger under en vecka.. mitt hår vart helt förstört.. det som inte gick av fick jag klippa av & håret var som gummi.. sen dess har jag knappt vågat göra något alls..