Så här skyddar vi oss – janemarina

janemarina

Så här skyddar vi oss

Detta inlägg är i samarbete med Natural Cycles

Förra veckan berättade jag på Instagram att jag nyligen börjat använda Natural cycles – världens första, certifierade preventivmedelsapp. Jag är så glad som testade detta för hormoner har alltid ställt till det i min kropp. Både fysiskt och psykiskt. Det har alltid varit ångestladdat när jag behövt söka hjälp om just vilket preventivmedel jag ska ha. Detta då jag aldrig hittat något som fungerat för min kropp. Jag önskar att jag fått möjligheten att använda detta så mycket tidigare för det hade sparat mig många nätter av tårar och ångest. Det hade sparat mina raseri utbrott. Det hade även gjort att jag inte fått avsmak på bara tanken av att vara nära någon. Jag testade mig fram i djungeln av preventivmedel, men det blev verkligen aldrig bra.

Detta kanske låter helt galet, men när jag började använda preventivmedel så var det alltid något av de ovan nämnda som tog plats i min kropp. Jag blev alltid ett vrak eller så frukransvärt skör.

Jag tycker att det känns jättebra med natural cycles för den är snäll mot min kropp. Det är ett naturligt preventivmedel – utan biverkningar. Varje kväll lägger jag termometern på min mobiltelefon, på det sättet glömmer jag aldrig att ta tempen på morgonen. När jag tempat så lägger jag in informationen som tar max 30 sekunder. Beror ju på hur nyvaken man är… I vilket fall som helst väldigt smidigt.

Jag önskar att jag hade testat detta tidigare för jag har utsatt min kropp för en berg och dalbana genom åren när jag haft svårt att hitta vad som passat mig. Och jag kommer givetvis att berätta lite längre fram hur det går. Tveka inte att fråga om ni har några funderingar om naturalcycles.

I samarbete med Natural cycles så har jag ett erbjudande för er som känner att detta vore någonting för er. Vid köp av årsprenumeration (590kr) så ingår premier värde 267kr (Durex-kondomer och probiotiska tamponger från Ellen)

För att ta del av erbjudandet så anger du jane i kassan. För att läsa mer hos Natural cycles så kan du klicka dig vidare här.

När jag tagit tempen på morgonen, alltid innan jag klivit upp så lägger jag in siffrorna i appen. Appen har en åldersgräns på 18 år. Appen berättar sedan vilka dagar som är säkra och osäkra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.