MYNANNY – janemarina

janemarina

MYNANNY

Detta inlägg är i samarbete med MyNanny

För några veckor sedan kom jag i kontakt med My Nanny för första gången. Det var inte vi som behövde barnvakt utan en vän till mig. Vi kikade in på MyNannys hemsida och blev verkligen positivt överraskade. Jag och Linus har många i våra familjer som vill vara barnvakt åt Melina och hittills har det alltid gått att ordna, men det behöver inte alltid bli så. Någongång eller mer ofta så behöver man lösa med barnvakt och när vi hade läst om MyNanny, deras utbildningar och hur det hela fungerar så kommer detta definitivt att vara en eventuell lösning för oss i framtiden. Min vän som behövde barnvakt bokade ett möte med dom.

Här nedan vill jag visa er vad MyNanny faktiskt erbjuder.

1. Barnpassning på er familjs villkor. Mynanny lyssnar av familjens behov och ser till att ni får det upplägg och de tider som ni vill ha. Mynanny finns i hela Sverige idag och hjälper familjer under alla dagar & tider.

2. Certifierade och olycksfallsutbildade
Barnvakterna lär sig bland annat hur man undviker olyckor och hur man ska agera om en olycka väl inträffar. Alla måste genomgå HLR-test. Det här är så bra, en självklarhet och ger verkligen en tryggare känsla när man går hemifrån.

3. Stöd från barnvaktsspecialisterna

Ibland behöver man få råd i rollen som barnvakt. Barnvaktsspecialister är därför tillgängliga alla vardagar kl 9-19.

4. Fullt försäkrad barnvakt

Er barnvakt är fullt försäkrad vilket täcker upp vid eventuella olyckor.

5. Ett av de största nätverken

Med ett av Sveriges största nätverk av barnvakter har Mynanny goda förutsättningar att välja ut en en riktigt bra barnvakt.

6. Referens och vit lön

Er barnvakt får en vit lön, viktiga erfarenheter från arbetslivet och en bra referens för framtiden. Barnpassning är en viktig första arbetslivserfarenhet för många.

Om jag skulle anlita en barnvakt så skulle punkterna ovan vara väldigt viktiga för oss. Ett ytterligare stort plus är att RUT-avdraget gäller. En annan sak som är a och o för oss är att man får ett utdrag från belastningsregistret vilket Mynanny begär ut.

Jag skriver detta inlägg då jag vet att det inte alltid är så lätt att fixa barnvakt. Ibland kör det ihop sig. Jag tycker att möjligheten med Mynanny verkligen är grymt!

Om ni vill komma i kontakt med MyNanny så hjälper jag er mer än gärna! Ni kan även ringa MyNanny och berätta att ni läst detta hos janemarina och få ett gratis möte upptill 90 minuter. Bara att fråga efter Karro. Telefonnummer till mynanny är 0775-88 80 08 eller via my-nanny.se. Om du känner dig nyfiken och har ännu fler frågor. Tveka inte att ringa och prata med dom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.