Mina 3D bryn Före och Efter – janemarina

janemarina

Mina 3D bryn Före och Efter

Igår var jag till Beauty Center i Nyköping för att Äntligen fyra mina ögonbryn. Jag älskade känslan när jag klev in i salongen för den kändes lyxig. Sofia som gjorde mina bryn kom och välkomnade mig med ett varmt trevligt bemötande så jag kände mig genast trygg inför besöket.

Vi satte oss ner för att prata vad jag tänkte mig för bryn, men bestämde mig där och då för att lita på henne. Hon ritade och visade mig och det kändes genast bra. När hon väl började göra mina bryn så märkte hon efter ett tag att färgen inte riktigt ville fästa längst ut. Då slog det mig att jag ska ha min mens vilken dag som helst… Det innebär att min kropp är ett virrvarr av hormoner som gör att min kropp har full fokus på det och gör det helt enkelt svårare för färgen att fästa.

Detta var mitt första besök och jag är redan jättenöjd. Om 1 månad kör vi återbesöket och då ska vi bygga på formen och jag vill ha brynen lite tjockare. Sofia förklarade att det är alltid bättre att börja med smalare ögonbryn och sedan göra dom tjockare vid återbesöket. Det är svårt att göra tvärtom om man skulle ångra sig. Detta känns jättebra! Och jag LÄNGTAR till återbesöket. Ni vet känslan när man kommer till en salong och man känner sig så bortskämd och timmarna bara flyger iväg. Precis så var det.

Jag pratade med Sofia under besöket och frågade om det fanns chans att jag fick ordna en rabatt åt er. Det fick jag! Så just nu har ni 10% hos Beauty Center på deras tatueringar och produkter när ni anger Jane10 i kassan. Bokningen kan ni göra HÄR. Kika gärna in på deras instagram @beautycenternyk också för att se mycket mer. Nästa gång ska jag göra en ansiktsbehandling också. Kommer bli månadens höjdpunkt.

Älskar den här bilden för den visar verkligen formen. Och tänkt, brynet är ännu inte klart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannike

    Blir superfina:) Jag blev glad när du skrev att du ville ha dem lite tjockare/bredare, tänkte skriva det till dig innan din behandling, men var rädd att du skulle ta illa upp gumman:)❤️ puss